Varför hjälpa mig

Av Jonny 2014

Denna sida kom till för att jag ville se om det var möjligt att samla ihop en miljon kronor under 1 år?

De flesta har någongång säkert tänkt tanken; -Tänk om alla i hela landet gav mig 10 kronor var, vad rik jag skulle bli!!! Hur många har tänkt tanken att försöka förverkliga detta? Antagligen är ni inte många.

Varför ska jag hjälpa dig!!! Jag kan tänka mig att många tänker så, men vad är det för fel med att hjälpa någon? Jag ber om något litet. Något som alla kan undvara. Jag ber om 10 kronor inte mer.

Vad ska då jag göra med en miljon kronor? Om jag lyckas vilket jag tror och hoppas är min målsättning inte att ligga och bada i enkronor. Jag är en entrepenör och jag kommer därför att använda dessa pengar till att starta ett eller flera företag! Min förhoppning är att mina företag ska öka sysselsättningen för 100 tals människor och bidrag till ett bättre liv för så många fler.

Om du bidrar med 10 kronor till detta, kommer du då att sakna denna tia imorgon? Kommer du att må dåligt för att du skänkte den? Antagligen inte! Gör mig lycklig och hjälp mig att uppnå mitt mål under 2009.

  • Vägen mot miljonen

    Av enmiljonkronor

    I min blogg kan du följa vägen mot miljonen. Att nå målet, en miljon kronor, under 2009 är inte lätt. För att nå detta kvävs Er hjälp. Det här med internetsida och blogg är för mig något helt nytt och jag vill i min blogg dela med mig av erfarenheter, lärdomar och misstag som jag stöter på under vägen mot miljonen. Huvudsakligen kommer bloggen att handla om olika sätt att tjänar pengar, hur man blir rik och om hur jag går till väga för att lyckas övertyga så många som möjligt att skänka mig pengar.

Läs mina tips om hur du kan tjäna pengar eller spara pengar.