Ditt bidrag

Av Jonny 2010

Folk tänker ständigt; Tänk om alla i hela Sverige gav mig 10 kronor! Vad rik jag skulle bli då!
Frågan jag ställde mig var; Varför ska detta bara vara en tanke? Varför inte göra ett försök att uppmuntra alla att ge mig 10 kronor. Ingen kan påstå att 10 kronor gör en skillnad för dem själv, men en samling av 10 kronor från varje person i det svenska samhället skulle göra en enorm skillnad för mig! Tvekar du fortfarande? Läs här om varför du ska hjälpa mig.

<-- Donera här

Skänk 10kr via sms

Genom att skicka ett sms enligt nedan så bidrar du med 10 kronor:

Skriv ett sms med texten: enmiljonkronor
Skicka detta till nr: 72 500

Vill du veta hur man tar betalt via sms? Här kan du läsa mer om detta och många fler betalningslösningar från Allopass.

Insättning

Gör din insättning direkt på mitt bank konto:

Bank: SEB
Clearingnr: 5062
Konto nr: 03 331 38
Mottagarnamn: Jonny R

Tipsa någon om sidan:

  • Vägen mot miljonen

    Av enmiljonkronor

    I min blogg kan du följa vägen mot miljonen. Att nå målet, en miljon kronor, under 2010 är inte lätt. För att nå detta kvävs Er hjälp. Det här med internetsida och blogg är för mig något helt nytt och jag vill i min blogg dela med mig av erfarenheter, lärdomar och misstag som jag stöter på under vägen mot miljonen. Huvudsakligen kommer bloggen att handla om olika sätt att tjänar pengar, hur man blir rik och om hur jag går till väga för att lyckas övertyga så många som möjligt att bidra för att uppfylla mitt mål.

  • Tack!!!

    Som tack för ditt bidrag delar jag med dig av alla mina erfarenheter, misstag och lärdomar som jag dragit på mig under resans gång. Det mesta hittar du i min blogg men en del tips går även att hitta här på sidan, främst under rubrikerna "tjäna pengar" och "spara pengar". Jag är enormt tacksam för ditt bidrag.

    Jonny